Heeten hervat de competitie verrassend in Holten

Na ruim twee maanden zonder competitie wedstrijden mocht Heeten vandaag op bezoek bij de nog ongeslagen koploper Holten. Onder ellendige weersomstandigheden wilde Holten met de wind in de rug de groen witten snel op de knieën krijgen, maar meer dan een veldoverwicht zat er niet in.

De eerste grote kans was na 21 minuten spelen voor Heeten, Brian Meijerink gaf een mooie bal op Jasper Bril maar die wist een open kans voor de doelman niet te benutten. Heeten had zich in deze fase al onder de druk van Holten uit gespeeld en behield tot de pauze het beste van het spel.

Na rust in eerste instantie hetzelfde spelbeeld, Heeten beter aan de bal zonder dat er grote kansen te noteren waren. Heeten wisselde na ruim een uur Brian Meijerink voor Wouter Salden. Holten begreep dat er wel wat meer gevraagd werd om Heeten op de knieën te krijgen en voerde de druk op. Heeten had het geluk dat Holten op de lat schoot en even later redde Bjorn een hard schot uit de hoek. Daar Holten alles in het werk stelde om te scoren, wat niet meer opleverde dan een serie hoekschoppen viel de goal aan de overkant, Uit een onoverzichtelijke situatie scoorde Tim Schoorlemmer na aangeven van invaller Jelmer Tepperik 0-1. Bij Heeten kwamen ook nog Daan Wigink en Kevin Brinkhof voor Arno Hendriks en Jasper Bril in het veld. De laatste fase van de wedstrijd speelde Heeten de wedstrijd rustig uit en kwam de overwinning niet meer in gevaar.

Na deze onverwachte driepunter nestelt Heeten zich weer in de subtop en kan met vertrouwen uitzien naar de volgende week als SDOL op bezoek komt.

Opstelling: Bjorn Lokate, Rick Kemper, Mick Slots, Jelle Reimert, Kell Lokate, Rick Evers, Tim Schoorlemmer Brian Meijerink ( Wouter Salden), Arno Hendriks ( Daan Wigink), Jasper Bril ( Kevin Brinkhof), Quinten Rensen (Jelmer Tepperik ).

Datum 20/02/2022 Categorie Heeten 1 Bron Verslaggever ter plaatse
Delen op