| Marco Tibben  | Artist: Marco Tibben
Binnen onze vereniging zijn er een aantal personen die op dinsdag- en donderdagavond de blessures zullen bekijken en eventueel behandelen. Tevens is er op donderdagavond  de mogelijkheid om hersteltraining te volgen. Dit dient vooraf te worden besproken met de medische staf.

Er is sinds oktober 2013 tevens een samenwerking met FysioFits. Lees de informatie hieronder daarvoor even door.

Degene die geblesseerd raken in het weekend kunnen contact opnemen met een van de verzorgers of zich dinsdagavond op de genoemde tijden melden in het clubhuis.

Verzorgingstijden


Dinsdag 18.15 tot 20.00 uur
Donderdag 18.15 tot 20.00 uur

Contact gegevens verzorgers


Jan Tepperik 06 27 49 53 40 (coördinator)

Informatie over FysioFits


FysioFits is een maatschappelijk betrokken organisatie. Om die reden hebben we intensieve samenwerkingsverbanden met diverse regionale sportverenigingen. Wij zijn gespecialiseerd in sportrevalidatie en kunnen sporters helpen om hun sportblessures op de juiste manier te behandelen. En natuurlijk geven wij graag advies en voorlichting om blessures te voorkomen.

S.V. Heeten vervult een belangrijke rol in de samenleving van Heeten en omgeving en is daar terdege van bewust. Als voetbalvereniging streven we naar kwaliteit in alle geledingen van de vereniging. Van trainingsgroep tot veteranenvoetbal en van vrijwilliger tot hoofdtrainer.

Kwaliteit omvat primair de prestaties in het veld, maar niet zonder uistekende normen en waarden, zoals die passend zijn voor een warme dorpsvereniging die midden in de samenleving staat. Onze leden dragen met trots ons groenwitte tenue in het streven naar prestaties op het veld en betrokkenheid daarbuiten, zoals dat past bij een warme dorpsvereniging. FysioFits vind het belangrijk om de leden van SV Heeten te ondersteuen en te helpen om zo snel mogelijk weer terug te keren op het veld in de teams.

Begeleiding FysioFits


Voor leden van SV Heeten is het mogelijk om gratis gebruik te maken van het sportspreekuur in de sporthal (Dorpstraat 3 in Heeten) op dinsdagavond van 20.00 tot 20.30 uur. Dus heb je fysieke klachten of wil je tips over hoe deze te voorkomen, maak vooral gebruik van het sportspreekuur. Daarnaast kan er een afspraak gemaakt worden door te bellen naar 05 72 36 30 23, whatsappen naar 06 81 99 60 01 of te mailen naar info@fysiofits.nl of kijk op de website www.fysiofits.nl voor meer informatie.
Delen op