Ontluisterende nederlaag voor S.V. Heeten tegen GVV Eilermark

| Marco Tibben  | Artist: Marco Tibben
Heeten ging met een goed vertrouwen opgedaan in de laatste weken op bezoek naar Eilermark, dat een puntje meer had vergaard. Al na de eerste minuut liepen de groen witten achter een achterstand aan, vanaf 30 meter werd de bal achter doelman Ruben Salden geplaatst 1-0. Heeten kon hier niet veel tegenover stellen en na 12 minuten werd uit een snelle aanval over links de bal hard binnengeschoten 2-0. Na ruim een kwartier deed Heeten iets terug, maar het schot van Lars Schoorlemmer smoorde in de drukte. De resterende speelminuten tot de rust gebeurde er nagenoeg niks meer. Eilermark speelde rustig de bal rond en hield het spel over het hele veld breed en hadden altijd aanspeelpunten.

Na rust kwam Simen Lokate voor Jasper van Loevezijn en Jasper Hoogeslag voor Arno Hendriks. Heeten begon veel beter aan de tweede helft en nadat Arthon Jansen een goede voorzet gaf op Boy Meijerink leek de bal binnen te gaan, maar het leder ging helaas langs de verkeerde kant van de paal. Even later goed doorgaan van Tim Schoorlemmer, maar zijn schot ging naast. Na 55 minuten een hard schot van Boy Meijerink, maar kon de doelman bekwaam redden. In deze fase had Heeten al op gelijke hoogte kunnen staan, maar het tegenovergestelde gebeurde, na een goede aanval scoorde Eilermark 3-0. Hierna kwam Tijs Kelderman voor Tim Schoorlemmer, maar het spel werd na de 3-0 steeds slechter. Eilermark ging op de automatische piloot naar het eindsignaal en konden beidde ploegen geen kansen meer op de mat leggen.

Een ontluisterende nederlaag voor de groen witten dat op een kwartiertje na rust na, geen enkel recht had op een resultaat. Volgende week zaterdag speelt Heeten om 19.00 uur thuis tegen SC Overwetering. Een goede tegenstander om het een en ander weer recht te zetten.

Opstelling: Ruben Salden, Shannon Nyhoff, Mick Slots, Jelle Reimert, Arthon Jansen Kell Lokate, Tim Schoorlemmer( Tijs Kelder), Jasper van Loevezijn ( Simen Lokate ),  Lars Schoorlemmer, Boy Meijerink, Arno Hendriks ( Jasper Hoogeslag ).