Lid worden & Ledenadministratie

 | Marco Tibben | Artist: Marco Tibben

SV Heeten heeft een groot aantal herenteams (seniorenteams en een veteranenteam), een aantal damesteams en vele junioren- en pupillenteams. Lijkt het je wat om te gaan voetballen bij SV Heeten meld je dan aan en voor je het weet, sta je te schitteren op het veld!

Het aanmelden, wijzigen van gegevens, of opzeggen van leden kan via onderstaande link. Er is een aparte bijlage over de contributieprijzen en informatie over het betalen van contributie.Bij vragen kunt u contact opnemen met Theo Schotman (Overbrinck 1, 8111 BS Heeten, tel: 05 72 38 24 22).

Voor de trainingsgroep is de mogelijkheid om vrijblijvend 2x mee te trainen. Bij vragen over aanmeldingen vanuit de trainingsgroep kan er na de training beroep op de trainer worden gedaan.

Aanmelding van jeugdleden kan vanaf 5 jaar. Vanaf de D-jeugd (11 jaar) tot en met onze senioren hebben wij ook een recente pasfoto van u nodig. Deze zullen wij naar de KNVB sturen en zij zullen zorgen dat er een spelerspas komt die wordt beheerd door de leider van het team.  

Vrijwilligersbeleid SV Heeten


Geen enkele amateur- sportvereniging kan tegenwoordig nog bestaan zonder de inzet en bijdrage van (veel) vrijwilligers. De vrijwilliger is de belangrijkste schakel voor de continuïteit van de vereniging.

> lees meer over het vrijwilligersbeleid

 • Je Mag lid worden van SV Heeten

 • Je hebt dan Recht op het spelen van wedstrijden

 • Je hebt de Plicht om bij te dragen in de organisatie van SV Heeten


Incassoschema SV Heeten


Hieronder staat beschreven omstreeks welke datum SV Heeten de contributiegelden zal incasseren bij haar leden. De incassodatum is afhankelijk van de keuze voor de incassofrequentie (per kwartaal, halfjaar of jaar). Deze frequentie is te wijzigen via het bovenstaande wijzigingsformulier.

Kwartaaltermijnen: incassodatum omstreeks 23 september, 23 november, 31 januari en 1 mei.
Halfjaartermijnen: incassodatum omstreeks 7 oktober en 7 februari.
Jaartermijn: incassodatum omstreeks 30 september.

Nagekomen half- en jaarstermijnen: incassodatum omstreeks 8 mei (dit zijn nieuwe leden van een lopend seizoen waarvan nog incasso is gedaan).

Stichting Leergeld Salland


Indien een gezin minder draagkrachtig is kan bij de Stichting Leergeld Salland om een bijdrage in de kosten voor contributie worden aangevraagd. Voor informatie zie www.leergeld.nl/salland. Contactgegevens: 06 53 86 24 65 (donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur) of leergeldsalland@gmail.com. De ontvangen cheque van de Stichting Leergeld dient ingeleverd te worden bij de ledenadministratie.

Wat kunnen de leden zelf regelen of doen


Regel zef jouw account en gegevens: KNVB-Account, Voetbal.nl App en Voetbalmasterz

KNVB-account
Met een KNVB-account kun je inloggen op een aantal websites en apps van de KNVB, o.a. de Voetbal.nl-app en Voetbalmasterz.nl. Bij het inloggen heb je maar 1 gebruikersnaam, dit is je eigen e-mailadres dat vastligt in de ledenadministratie van S.V. Heeten en 1 wachtwoord nodig.

Op de app of website die je wilt gaan gebruiken, vind je altijd een optie om te registreren. Nadat je hierop hebt geklikt, vul je je e-mailadres en een wachtwoord in, check je mailbox op een bevestigingsmail en druk op de bevestiging. Vervolgens kun je inloggen.

Om de Jeugdspelers vanaf JO-17 goed te kunnen coachen, kunnen zij nu met hun eigen e-mailadres het spelregelbewijs behalen. (Lees verder bij Voetbalmasterz)

Voetbal.nl-app
Via www.voetbal.nl/inloggen kun je met een KNVB-account inloggen (zie hierboven)

Met je Voetbal.nl-app kun je de navolgende zaken zien:

 • Programma, standen en uitslagen van jouw teams

 • Persoonlijke- en teamstatistieken

 • Volg de teams van je vrienden en familie

 • Direct op de hoogte van afgelastingen

 • Video’s en foto's van jouw teams


Zelf persoonlijke gegevens wijzigen
Rechtsboven op het icoontje waar jouw persoonlijke gegevens vermeld kun je via Instellingen de gewenste wijzigingen doorgeven, zoals:

 • Adres

 • Mobiel- en telefoonnummer

 • Een zelfgemaakte, digitale foto. (Dit kan voor 1 november en vanaf JO-13 en ouder, de foto is altijd zichtbaar bij de spelerspascontrole)

 • Zichtbaarheid in de Voetbal.nl-app


De opgegeven wijzigingen worden direct in de ledenadministratie (Sportlink) verwerkt.

Wijziging e-mailadres en betaalgegevens
Het wijzigen van de e-mailadresgegevens en de betaalgegevens kan uitsluitend via wijzigingsformulier. Dit vind je op de website van S.V. Heeten onder Informatie en dan te klikken op Wijzigen.

Bevestiging wijziging
Van de wijziging adres, telefoonnummer, e-mailadres en betaalgegevens wordt door de ledenadministrateur een bevestiging via mail toegestuurd. Van de wijziging zichtbaarheid wordt geen bevestiging door de ledenadministrateur verstuurd.

Teammanagers
Via wedstrijdzaken kunnen de teammanagers bij alle spelers vóór 1 november een zelfgemaakte digitale pasfoto toevoegen of wijzigen. Vanaf JO-13 en ouder zal er een zelfgemaakte, digitale pasfoto op een digitale spelerspas moeten staan. Heeft de speler bij de spelerspascontrole geen foto op de spelerspas staan dan kan het gebeuren dat de speler niet mag spelen.

Geen lid van S.V. Heeten
Als je geen lid bent van S.V. Heeten, dan kun de app als 'toeschouwer' gebruiken. Zo kun je teams, clubs en spelers volgen. Maar je kunt het programma niet zien.

Voetbalmasterz
Via www.voetbalmasterz.nl kun je met een KNVB-account inloggen (zie hierboven).

Om de Jeugdspelers vanaf JO-17 goed te kunnen coachen, kunnen zij nu met hun eigen e-mailadres het spelregelbewijs behalen. Het doorgeven van een eigen e-mailadres kan via een wijzigingsformulier. Dit vind je op de website van S.V. Heeten onder Informatie en dan te klikken op Wijzigen. Je hoeft alleen de volgende gegevens in te vullen en verzenden.

 • Soort wijziging

 • Jouw eigen naam

 • Adres

 • Postcode en woonplaats

 • Geslacht

 • Geboortedatum

 • Jouw mobielnummer

 • Jouw e-mailadres
Delen op