SV Heeten webshop


De SV Heeten Webshop is dé plek waar iedereen tegen scherpe tarieven SV Heeten kleding en accessoires (ook voor keepers) kan aanschaffen. Van onderkleding tot scheenbeschermers en van handschoenen tot een winterjack. Voor wedstrijd-, vrijetijd-, en/of trainingskleding en toebehoren.

 | https://svheeten.teamsportfabriek.nl
snel naar Webshop SV Heeten (opent in nieuw tabblad)

Unieke samenwerking


De SV Heeten Webshop is een samenwerking tussen kledingmerk Jako, Teamsportfabriek en SV Heeten. Het is mogelijk uw bestelling op te laten sturen of eventueel af te halen bij Teamsportfabriek.

Tips


De kleding uit de SV Heeten Webshop is, na aanschaf met bedrukking, niet meer te ruilen. Wel is het mogelijk de kleding vooraf te passen bij Teamsportfabriek in Almelo. Tevens willen we u er graag op wijzen dat de kleding relatief klein uitvalt qua maatvoering.

Bedrukking!


Het is mogelijk om officiële SV Heeten kleding en accessoires aan te schaffen. Vrijwel alle kledingstukken kunnen worden voorzien van ons clublogo en het is zelfs mogelijk om een groot deel van de producten te voorzien van een eigen opdruk (bijv. een naam). Dus ook prachtig om als cadeau te geven/krijgen. U kunt via de button hieronder de SV Heeten Webshop bekijken, of surf naar https://svheeten.teamsportfabriek.nl.

Aanbiedingen


Bekijk regelmatig de SV Heeten Webshop voor interessante aanbiedingen. Voor vragen kunt u terecht bij bestuurslid commerciële zaken.

snel naar Webshop SV Heeten (opent in nieuw tabblad)
Delen op