Verdiende nederlaag voor Heeten tegen sportlust Vroomshoop.

Na de monsterzege van Heeten vorige week bij Ulu Spor, liep de thuiswedstrijd tegen sportlust Vroomshoop uit op een deceptie. Heeten begon veel te slap aan de wedstrijd en had geluk dat Bjorn Lokate in de openingsminuut een veel te zachte terugspeelbal van Kell Lokate nog onschadelijk kon maken.

Heeten herstelde zich hierna enigszins, maar kon aanvallend geen potten breken. Bjorn verwerkte ook na 12 minuten een hard schot tot hoekschop en had Heeten in deze fase voortdurend balverlies tegen het beter voetballende Sportlust. Het duurde tot de 42 ste minuut dat Tim Schoorlemmer de eerste goede aanval van de groen witten op de mat legde, hij ging goed door het midden, waarna hij naar rechts werd gedrongen en zijn voorzet door de doelman werd onderschept. Zodoende werd de rust met 0-0 bereikt.

Na rust kwam Arno Hendriks na 52 minuten goed door over rechts, maar helaas belande zijn harde schot in het zijnet. Even later moest Rick Kemper het veld verlaten, hij werd vervangen door Jasper van Loevezijn. Na ruim een uur nam Sportlust een verdiende voorsprong, uit een vlotte aanval waarmee Heeten het nakijken had werd een voorzet van rechts binnengewerkt 0-1. Hierna kwam Jasper Bril voor Shanon Nijhof. Heeten probeerde het wel om alsnog de gelijkmaker te forseren, maar had geen geluk toen Tim Schoorlemmer een voorzet van Arno Hendriks op de doelman schoot. Ook Lukas Lentink kwam nog voor Arno Hendriks, maar even later liep de spits van sportlust 3 man voorbij inclusief Bjorn en tekende de 0-2 aan. De laatste 10 minuten bracht Sportlust vaak via de slimme spits de score nog op 0-4 wat wel wat teveel van het slechte was uit Heetens oogpunt gezien.

Door deze nederlaag verliest Heeten de directe aansluiting met de derde plaats die nu vast in handen is van SDOL. Volgende week gaat Heeten op bezoek bij middenmoter Raalte.

Opstelling: Bjorn Lokate, Jelle Reimert, Mick Slots, Rick Kemper ( Jasper van Loevezijn ), Arthon Jansen, Kell Lokate, Rick Evers, Tim Schoorlemmer, Shanon Nijhof ( Jasper Bril ), Arno Hendriks ( Lukas Lentink ), Brian Meijerink.

Datum 27/03/2022 Categorie Heeten 1 Bron Verslaggever ter plaatse
Delen op