Ulu Spor geen partij voor ontketend Heeten.

Heeten speelde vandaag in Zwolle tegen het op de laatste plaats staande Ulu Spor, het werd een doelpunten festijn dat de groen witten in jaren niet meer hadden meegemaakt.

Heeten dat door de afwezigheid van Brian Meijerink met Rick Kemper in de spits speelde, nam na 5 minuten al de leiding, uit een voorzet van rechts rommelde Rick Kemper de bal achter de doelman 0-1. Heeten bleef de aanvallende ploeg en na 19 minuten was het Jasper van Loevezijn die na aangeven van Rick Kemper de 0-2 aantekende. Na grove aanmerkingen op de leiding stuurde de scheidsrechter een speler van Ulu Spor weg en werd het karwei voor Heeten nog eenvoudiger. Na 28 minuten een voorzet van Jasper van Loevezijn op Rick Kemper die de 0-3 aantekende. Vlak voor rust vergrote Arno Hendriks de voorsprong tot 0-4 waarna de teams gingen rusten.

Na rust kwam jeugdspeler Boy Meijerink voor Jasper van Loevezijn. Na 48 minuten mocht Tim Schoorlemmer ook een duit in het zakje doen en schoot van afstand de 0-5 binnen. Hierna braken de ultime 10 minuten van Boy Meijerink aan, hij scoorde in die minuten maar liefst 3 keer, dus een onvervalste hattrick, waarvan de tweede een sublime spitsengoal was en daarmee de stand naar 0-8 bracht. Tussendoor kwam Cris Groot Koerkamp voor Shanon Nijhof en even later Douwe Loohuis voor Tim Schoorlemmer. Nadat Arno Hendriks vrij voor open doel op de doelman schoot bepaalde hij een kwartier voor tijd de eindstand op 0-9, nadat Boy op de doelman schoot na aangeven vanArton Jansen maar de rebound alsnog binnenschoot. Hierna waren de dubbele cijfers binnen bereik, maar omdat iedereen op persoonlijk succes uit was gingen nog enkele kansen de mist in. In de slotfase moest doelman Bjorn Lokate nog een goede redding verrichten na een hard schot, maar behield toch de nul.

Na deze monsterscore nestelde Heeten zich op de derde plek op de ranglijst en mag die plek volgende week verdedigen thuis tegen Vroomshoopse boys.

Opstelling: Bjorn Lokate, Mick Slots, Jelle Reimert, Kell Lokate, Arthon Jansen, Rick Evers, Tim Schoorlemmer ( Douwe Loohuis ), Shanon Nijhof ( Cris Groot Koerkamp ), Rick Kemper, Arno Hendriks, Jasper van Loevezijn ( Boy Meijerink ).

Datum 20/03/2022 Categorie Heeten 1 Bron Verslaggever ter plaatse
Delen op