S.V. Heeten na tumultueuze wedstrijd in Hoonhorst koploper

 | Marco Tibben  | Artist: Marco Tibben
Vandaag speelde Heeten de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Hoonhorst, Heeten startte furieus, uit de eerste hoekschop na 1 minuut, werd de bal nog naast geschoten en een minuut later miste Tim schoorlemmer vrij voor de doelman. Na 4 minuten was het toch raak, na een goede aanval pikte Arno Hendriks de bal op, dribbelde naar binnen en schoot beheerst binnen 0-1. Heeten zette hierna goed door en een minuut later werd de score verdubbeld, uit een vrije trap van Mick Slots scoorde Brian Meijerink met het hoofd 0 -2. Hierna namen de groen witten wat gas terug en werd het spel slordiger, dit te gemakkelijk opnemen van de riante stand zou Heeten later nog flink opbreken. Tot aan de rust was er geen vuiltje aan de lucht en liet Heeten riante mogelijkheden liggen om de wedstrijd nog voor rust op slot te gooien ook omdat Hoonhorst aanvallend geen potten kon breken.

Na rust een heel ander Hoonhorst dat uit de kleedkamer kwam, Heeten werd gelijk terug gedrongen en kreeg het uit een hoekschop een grote kans op een treffer. Twee minuten later opnieuw een hoekschop, die in eerste instantie nog werd afgeslagen maar daarna alsnog werd binnen geschoten 1-2. Na 53 minuten kopte Jelle Reimert uit een hoekschop van Arno net naast en bleef Hoonhorst hopen op een beter resultaat. Na 62 minuten schoot Tim vrij voor het doel op de goede doelman en uit de counter die hierop volgde scoorde Hoonhorst 2-2.Heeten verving hierna Shannon Nijhoff voor Daan Wigink en Rick Kemper voor Arthon Jansen, om aanvallend meer te brengen. Tim had een kwartier voor tijd opnieuw een kans op een treffer, maar opnieuw was het de doelman die redde. Omdat de duisternis hierna meespeelde, werden de lampen om het veld aangestoken, maar de scheidsrechter vond dit in strijd met de regels en staakte de wedstrijd. Na 10 minuten werd er weer begonnen met de verlichting aan, omdat het toen bijkans donker was. Na dit oponthoud was het Hoonhorst dat uit een hoekschop bijna de voorsprong pakte, maar kon Ruben nog net met de voet redden. Toch Heeten dat na 82 minuten aan het langste eind trok, Brian Meijerink schoot uit een aanval over rechts raak 2-3. Douwe Loohuis en Lucas Lenting mochten de rest van het duel volmaken ten koste van Brian Meijerink en Jasper van Loevezijn.

Door deze overwinning is Heeten nu koploper en kan het zich volgende week met een thuisoverwinning op Lettele herfst kampioen noemen.

Opstelling: Ruben Salden, Rick Kemper( Daan Wigink), Mick Slots, Jelle Reimert, Kell Lokate, Rick Evers, Shannon Nyhoff( Arthon Jansen), Brian Meijerink( Douwe Loohuis),Tim Schoorlemmer, Arno Hendriks, Jasper van Loevezijn( Lucas Lenting).

Datum 04/12/2022 Categorie Heeten 1
Delen op