Overwinning voor Heeten in Broekland

 | Marco Tibben  | Artist: Marco Tibben
Heeten deed vandaag goede zaken met de overwinning in de uitwedstrijd tegen Broekland. Het eerste kwartier hadden de groen witten het beste van het spel, maar de eerste kans was voor broekland dat een schot net naast zag gaan. Het spel van Heeten werd er niet beter op in deze fase en kwam goed weg toen Bjorn Lokate een vrije trap nog net tegen de paal kon duwen en daarna hoekschop werd. Tot de rust deden er zich geen gevaarlijke situaties voor beidde doelen voor, zodat de rust inging met 0-0.

Na rust een wat beter Heeten, dat na 55 minuten de leiding nam, uit een hoekschop die in eerste instantie werd afgeslagen, was het Tim Schoorlemmer die ineens uithaalde en de 0-1 scoorde. Broekland zette hierna wat meer druk naar voren en moest Heeten terug. Broekland dacht na 68 minuten de gelijkmaker te scoren, maar met een prima redding ranselde Bjorn het speeltuig tot hoekschop. Hierna wisselde Heeten Arno Hendriks voor Jasper Bril en Mick Slots voor Kell Lokate. Af en toe speelde Heeten zich onder de druk vandaan en had Jasper Bril een grote kans na aangeven van Brian Meijerink, maar hij schoot naast. Na 78 minuten kwam Jasper van Loevezijn voor de goed spelende Daan Wigink. Er deden zich enkele hachelijke momenten voor de goal van Bjorn voor, maar scoren bleek voor Broekland een probleem. Vijf minuten voor tijd besliste Tim Schoorlemmer de wedstrijd, uit een hoekschop schoot hij de bal ineens in het doel, waarbij de doelman niet vrijuit ging 0-2. Vlak voor tijd kwam Lucas Lenting nog voor Brian Meijerink. Heeten speelde de wedstrijd gemakkelijk uit tegen een moegestreden Broekland.

Door deze overwinning gaat Heeten naar de tweede plek, daar de koplopers punten lieten liggen en Heeten er nu relatief het beste voorstaat. Volgende Week speelt Heeten thuis tegen Sallandia dat nu een punt minder heeft dan de groen witten en derde staat.

Opstelling: Bjorn Lokate, Rick Kemper, Mick Slots( Kell Lokate), Arthon Jansen, Jelle Reimert, Tim Schoorlemmer, Rick Evers, Shannon Nyhoff ,Brian Meijerink( Lucas Lenting), Arno Hendriks( Jasper Bril), Daan Wigink( Jasper van Loevezijn)

Datum 21/11/2022 Categorie Heeten 1
Delen op