Knap herstel van Heeten tegen SDOL

 | Marco Tibben  | Artist: Marco Tibben
Na de oorwassing van vorige week was het de vraag hoe Heeten de lastige wedstrijd tegen SDOL zou spelen.

De eerste 10 minuten ging het van beide kanten gelijk op, maar gaandeweg gooide Heeten de schroom van zich af en het kreeg een geweldige steun in de rug toen Tim Schoorlemmer een vrije trap nam die de keeper loste en Daan Wigink via een verdediger raak schoot 1-0. Dit doelpunt gaf de ploeg vleugels want vijf minuten later werd de marge verdubbeld, Arthon Jansen gaf van links een goede voorzet die door Tim Schoorlemmer binnen werd geschoten 2-0.SDOL had hierop vrijwel direct een antwoord, na een aanval over links werd de bal hard ingeschoten die doelman Bjorn Lokate te machtig was 2-1. De wedstrijd was hierna tot de rust in evenwicht al werden er steeds meer stevige duels uitgevochten.

Na rust drong SDOL steeds meer aan en ging een schot nog vlak langs de kruising. Na een uur kwam Jasper Bril voor de goed spelende Bryan Meijerink. Het spel van de groen witten werd in deze fase steeds slordiger en daar ook SDOL niet echt een vuist kon maken was er niet echt veel te genieten. Kell Lokate kwam voor Daan Wigink met nog 10 minuten te gaan. Na 82 minuten gooide Heeten de wedstrijd in het slot, Arton Jansen kwam over rechts goed door en zijn prima voorzet werd door Arno Hendriks ingeschoten 3-1. Arno werd hierna vervangen door Jasper van Loevezijn. Uitblinker Tim had hierna nog een kans op nog een treffer, maar de doelman kon nog redden. In de laatste minuut ontsnapte SDOL nog aan een rode kaart na een harde overtreding, maar de scheidsrechter liet het bij geel.

Door deze overwinning doet Heeten weer volop mee om de bovenste plaatsen en kan daar volgende week in de uitwedstrijd tegen Broekland een vervolg aan geven.

Opstelling: Bjorn Lokate, Rick Kemper, Mick Slots, Jelle Reimert, Arthon Jansen, Rick Evers, Tim Schoorlemmer, Shannon Nyhoff, Bryan Meijerink (Jasper Bril), Daan Wigink (Kell Lokate), Arno Hendriks (Jasper van Loevezijn)

Datum 13/11/2022 Categorie Heeten 1
Delen op