Kampioen S.V. Heeten sluit competitie af met overwinning op V.V. Hoonhorst

 | Marco Tibben  | Artist: Marco Tibben
Vandaag speelden de groen witten de laatste wedstrijd van het succesvol verlopen seizoen tegen Hoonhorst, dat nacompetitie gaat spelen voor handhaving in de vierde klas. De eerste 20 minuten verliepen erg gezapig met geen kansen voor beidde doelen. Hierna was het Hoonhorst dat doelman Ruben Salden op de proef stelde, nadat het eerste schot nog net naast ging, redde Ruben even later bekwaam. Na ruim een half uur was het Quinten Rensen die een aanval over rechts binnen schoof 1-0. Dit waren ook meteen de hoogtepunten van de eerste helft en was er de hoop op een betere tweede helft.

Na rust kwam Jelle Reimert voor Shannon Nyhoff. Even later tilde Rick Kemper de stand met een mooi doelpunt naar een veilige 2-0 voorsprong. Rick Kemper moest hierna het veld ruimen voor Brian Meijerink. Heeten bleef hierna de betere ploeg, maar wist de kansen niet te verzilveren. Na ruim een uur kwam Binck Doedens voor Rick Evers. Onverwachts scoorde Hoonhorst na een goede aanval over rechts de 2-1 en leek het weer een wedstrijd te worden. Heeten bleef hierna aandringen en werd om onduidelijke redenen een doelpunt van Brian Meijerink afgekeurd. Tien minuten voor tijd kwam Jasper Bril voor Quinten Rensen. Na 84 minuten miste Brian een riante kans in vrije positie. Vlak voor tijd schoot Tim Schoorlemmer na een solo op de lat en werd de rebound van Arno Hendriks door de doelman verwerkt. Bijkomstig hierbij was dat beidde spelers op twaalf doelpunten staan en hier het verschil konden maken. Toch was het Tim die vlak voor tijd de topscorer titel op zijn naam schreef, uit een lange bal wist hij alsnog het speeltuig tegen de touwen te werken en de zege veilig te stellen.

Het was voor de groen witten een zeer succesvol seizoen, ook daar trainer Martin Dollenkamp de spelers die niet altijd in de basis stonden, maar toch veel speelminuten kregen beter heeft gemaakt. Met deze selectie en wat aanvulling van onderuit kan de ploeg met vertrouwen aan het avontuur in de derde klas aangaan.

Opstelling: Ruben Salden, Mick Slots, Rick Kemper(Brian Meijerink), Kell Lokate, Arthon Jansen, Rick Evers( Binck Doedens), Tim Schoorlemmer, Shannon Nyhoff( Jelle Reimert), Jasper van Loevezijn, Quinten Rensen( Jasper Bril), Arno Hendriks.

Datum 21/05/2023 Categorie Heeten 1
Delen op