Heeten wint laatste thuiswedstrijd ruim van DAVO.

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen speelden de groen witten tegen DAVO, dat na dit seizoen nog nacompetitie speelt om degradatie.

Heeten speelde van meet af aan vlot op de aanval en na 4 minuten schoot Jasper Bril al een voorzet van Quinten Rensen over. Vijf minuten later schoot Jelle Reimert Heeten op een 1-0 voorsprong uit een hard schot van grote afstand. Na 18 minuten een mooie bal op Shanon Nijhof, die de bal niet goed controleerde, maar de afvallende bal alsnog door Tim Schoorlemmer werd overgeschoten. DAVO kwam na 26 minuten onverwachts op gelijke hoogte, invaller doelman Jarne Loohuis verkeek zich op een verdwaalde voorzet en werkte de bal in eigen doel 1-1. Na deze tegenvaller was Heeten het betere spel even kwijt, maar had weinig te duchten van de matige tegenstander. Vlak voor rust begon Rick Evers op het middenveld aan een solo en besloot die met een hard schot die in de bovenhoek belande 2-1. Nog leek de koek niet op voor Heeten, Jasper Bril speelde zich goed vrij en zijn uithaal belande op de paal. Met deze stand gingen beidde ploegen rusten.

Na rust kwam Jasper van Loevezijn voor Tim Schoorlemmer. DAVO leek een minuut na rust weer aan te sluiten maar kon Jarne Loohuis na een snelle uitbraak redden. DAVO kreeg tien minuten later opnieuw een kans maar het harde schot ging over de lat. Na 67 minuten besliste Heeten de wedstrijd, uit een hoekschop van Arno Hendriks kopte Kell Lokate gedurft hard in 3-1. Hierna wisselde Heeten Arno Hendriks voor Brian Meijerink en kwam Mick Slots voor Kell Lokate. Heeten bleef de veel betere ploeg en had Shanon moeten scoren in goede positie, maar hij werkte de bal tegen de lat, waarna de bal werd gevangen, maar niet door de doelman maar een veldspeler. Rick Kemper miste de toegekende strafschop, zodat se 3-1 vooralsnog bleef staan. De vierde treffer van Heeten kwam alsnog vlak voor tijd, Brian Meijerink bereikte Quinten Rensen die raak schoot 4-1.


Na deze gemakkelijke en verdiende overwinning kan Heeten volgende week in de laatste wedstrijd uit tegen Lettele de vijfde plek veilig stellen.

Opstelling: Jarne Loohuis, Kell Lokate (Mick Slots ), Jelle Reimert, Rick Kemper, Arthon Jansen, Rick Evers, Tim Schoorlemmer ( Jasper van Loevezijn ), Shanon Nijhof, Arno Hendriks ( Brian Meijerink ), Jasper Bril, Quinten Rensen.

Datum 29/05/2022 Categorie Heeten 1 Bron Verslaggever ter plaatse
Delen op