Heeten start de competitie met nederlaag in Haarle.

  | Marco Tibben  | Artist: Marco Tibben
De verwachtingen bij de groen witten waren hooggespannen bij de competitie opening in de uitwedstrijd tegen Haarle.

Heeten begon prima aan de wedstrijd en speelde erg dominant, het was dan ook logisch dat na 7 minuten de score werd geopend, Arno Hendriks schoot een voorzet van Quinten Rensen keurig in de hoek. Haarle probeerde met lange ballen de spitsen aan het werk te zetten en binnen het kwartier belande zo n lange bal bij de linkerspits die zomaar doorliep en de bal in de korte hoek schoot, omdat doelman Bjorn Lokate op het verkeerde been stond 1-1.Even later schoot Jelle Reimert van grote afstand waarmee de doelman de nodige moeite had. Heeten bleef in deze fase de betere ploeg en claimde tot twee maal toe een handsbal uit hoekschoppen, maar de scheidsrechter liet het gaan. Haarle kreeg gaandeweg meer grip op de wedstrijd en nam na 36 minuten een 2-1 voorsprong. Vlak voor rust schoot Quinten hard op de doelman en zo brak de rust aan met een teleurstellende achterstand.

Na rust kwamen Daan Wigink voor Arno Hendriks en Arthon Jansen voor Kell Lokate die met een kaart op zak op scherp stond. Heeten kwam na 54 minuten weer op gelijke hoogte toen uit een onoverzichtelijke situatie Quinten in het door de doelman verlaten doel kopte 2-2. Brian Meyerink kwam hierna voor Shanon Nijhof. Na 70 min leek Heeten op 3- 2 te komen, maar de doelman wist te redden, uit de tegenaanval stond Heeten achter niet goed en ook Bjorn zich liet uitspelen en er gemakkelijk 3-2 werd geschoord. Jasper van Loevezijn werd nog gebracht voor Rick Kemper, maar vijf minuten later besliste Haarle de wedstrijd na een lange bal die door de verdediging opnieuw niet goed werd beoordeeld en de 4-2 werd gescoord. Vlak voor tijd schoot Heeten de bal van afstand op de paal en wist Brian de bal van 3 meter hoog over te schieten.

Een onnodige nederlaag waarin de goed spelende Quinten Rensen een aantal goede goede voorzetten voor het doel bracht, maar door de spitsen te weinig mee werd gedaan. Ook achterin werd Heeten dat doorgaans redelijk stabiel speelt werd er meermalen uitgelopen door de Haarle spitsen. Hopelijk was deze nederlaag een lering voor de rest van het seizoen. Donderdag 6 oktober speelt Heeten de volgende wedstrijd thuis tegen buurman Nieuw Heeten.

Opstelling: Bjorn Lokate, Mick Slots, Rick Kemper ( Jasper van Loevezijn ), Jelle Reimert, Kell Lokate ( Arthon Jansen ), Rick Evers, Shanon Nijhof ( Brian Meyerink ), Tim Schoorlemmer, Arno Hendriks ( Daan Wigink ), Quinten Rensen en Jasper Bril.

Datum 25/09/2022 Categorie Heeten 1
Delen op