Heeten pakt eerste drie punten thuis tegen Nieuw Heeten.

  | Marco Tibben  | Artist: Marco Tibben
Deze wedstrijd die vastgesteld stond voor afgelopen zondag en uitgesteld werd naar donderdagavond was voor de groen witten van groot belang om te winnen.

Het was aan het spel te zien dat er enige druk op de ploeg lag om de buurman te verslaan. Het spel was nagenoeg de hele wedstrijd slecht met veel foute passes en omdat ook Nieuw Heeten er niet veel van bakte waren er weinig kansen voor beidde doelen. Pas na 21 minuten het eerste gevaar voor het Heeten doel, een aanval over rechts werd op de paal geschoten en ontsnapte Heeten aan een achterstand. Toch kwam Heeten voor rust op voorsprong, uit een vrije trap van buiten de zestien schoot Arno Hendriks subliem in de linker bovenhoek en was de doelman kansloos 1-0.

Na rust was Heeten wat aan de betere hand, zonder dat het spel hartverwarmend was, na 56 minuten schoot Shanon voor open doel hoog over, na goed voorbereidend werk van Rick Evers. Even later liet ook Nieuw Heeten zich weer eens zien, maar werd er uit een hoekschop via de lat over gekopt.

Heeten wisselde hierna vijf keer, Daan Wigink kwam voor Jasper Bril, Jasper van Loevezijn voor Arno Hendriks, Jelle Reimert voor Shanon Nijhof en later kwamen nog Douwe Loohuis voor Brian Meyerink en Bick Doedens voor Quinten Rensen. Nieuw Heeten probeerde nog wel om de bakens nog te verzetten, maar had niet de kracht om nog wat uit te richten. Heeten had in deze fase de wedstrijd onder controle en kon de overwinning gemakkelijk over de streep trekken.

Het positieve aan deze wedstrijd is dat Heeten van de nul af is, maar zal zondag in de uitwedstrijd tegen het lastige Raalte veel beter voor de dag moeten komen. Hopelijk help deze overwinning er aan mee.

Opstelling: Bjorn Lokate, Rick Kemper, Mick Slots Kell Lokate, Arthon Jansen, Rick Evers, Brian Meyerink ( Douwe Loohuis), Shanon Nijhof ( Jelle Reimert ), Arno Hendriks ( Jasper van Loevezijn, Quinten Rensen ( Bick Doedens ), Jasper Bril ( Daan Wigink ).

Datum 07/10/2022 Categorie Heeten 1
Delen op