Heeten laat zich verrassen door sv Raalte.

Om de aansluiting met SDOL te behouden om de derde plaats mocht Heeten vandaag geen fout maken tegen middenmoter Raalte.

Deze missie ging hopeloos de mist in na de 3-1 nederlaag die de groen witten moesten slikken. Heeten was in het eerste kwartier de betere ploeg en kon de snelle Raalter spitsen redelijk in toom houden. Na 28 minuten werd gelegenheid spits Rick Kemper vrij voor de doelman gezet maar faalde hopeloos door hoog over te schieten. Raalte nam onverwachts een voorsprong uit de eerste grote kans aan Raalter kant, een schot van rechts ging wel of niet via de onderkant lat over de doellijn, de scheidsrechter besliste van wel onder protest van groen wit 1-0.

Na deze tegenvaller ging Heeten op zoek naar de gelijkmaker, Tim Schoorlemmer speelde Rick Kemper aan die op zijn beurt Tim weer bereikte maar zijn schot ging via de onderkant lat blijkbaar voor de lijn weer in het spel. Hiermee ging Heeten de rust in.

Na rust kwam Shanon Nijhof voor Jelle Reimert. Direct hierna miste Rick Kemper de kans op de gelijkmaker, wat weer aangaf dat hij geen koele spits is. Raalte kreeg steeds vaker de kans om er snel uit te breken, zo gebeurde ook na 52 minuten, via drie schijven werd de bal achter Bjorn Lokate geschoten 2-0. Heeten liet het er niet bij zitten en had pech dat Brian Meijerink de bal hard naast schoot. Een paar minuten later tikte Shanon een voorzet net in de handen van de doelman. Heeten wisselde Kell Lokate voor Jasper Bril. Na 62 minuten scoorde Shanon de 2-1 na een misser van Rick Kemper. Jasper Bril leek na 76 minuten op weg naar de gelijkmaker, de doelman ging naar zijn voeten en een slimme val had zeker een strafschop opgeleverd, maar de doelman won en uit de counter die volgde sloeg Raalte genadeloos toe 3-1. Zo lag het schlemielige en succes dicht bij elkaar. Hierna probeerde Heeten het nog wel maar na langdurige blessures en tijdrekken was de vaart eruit. Zo kon Raalte de tijd gemakkelijk volmaken en haalde de punten binnen.

Volgende week speelt Heeten thuis tegen Zwolle en kan het de schade van de laatste weken weer enigszins herstellen.

Opstelling: Bjorn Lokate, Mick Slots Jelle Reimert ( Shanon Nijhof ), Kell Lokate ( Jasper Bril ), Arthon Jansen, Brian Meijerink, Tim Schoorlemmer, Rick Kemper, Arno Hendriks, Jasper van Loevezijn, Rick Kemper.

Datum 03/04/2022 Categorie Heeten 1 Bron Verslaggever ter plaatse
Delen op