Heeten knokt zich na rust naast Haarle.

Heeten speelde paasavond de uitwedstrijd tegen Haarle dat net als de groen witten bovenin de middenmoot vertoeft. Haarle deelde van meet af aan de lakens uit en nam na 9 minuten al een voorsprong, toen uit een hoekschop bij de eerste paal werd binnen gekopt 1-0. Haarle bleef de betere ploeg en was veel feller dan de gasten. Na 28 minuten kwam Heeten goed weg toen uit een voorzet van links de bal hard werd ingeschoten maar doelman Bjorn Lokate prima redde. Even later het eerste schot op goal van Shanon Nijhof maar zijn inzet ging hopeloos over. Vlak voor rust had Haarle een uitgelezen kans om de voorsprong uit te breiden, maar een hard schot ging net voorlangs. Hiermee ging Heeten enigszins gelukkig de rust in.

Het zal in de kleedkamer van de groen witten wel geknetterd hebben, want de ploeg begon als herboren aan het tweede bedrijf. Met Jasper Bril voor Arno Hendriks werd er fanatiek de aanval gezocht en nadat de opgerukte Kell Lokate hard voorlangs schoot, was het Tim Schoorlemmer die net iets te ver naar rechts na een combinatie met Rick Evers hard overschoot. Heeten wisselde hierna opnieuw aanvallend, Shanon Nijhof voor Chiel van Dartel. Na 78 minuten schoot Tim Schoorlemmer uit een voorzet van Arthon Jansen opnieuw langs de verkeerde kant van de paal. Heeten wisselde opnieuw een verdediger in voor nog meer aanvallend spel, Jasper van Loevezijn kwam voor Rick Kemper. Deze tactiek had na 85 minuten eindelijk succes, Chiel van Dartel schoot een bal van links hard achter de doelman 1-1. Haarle dat de tweede helft nog nauwelijks voor het doel van Heeten was geweest schoot na een diepe bal nog voorlangs. De laatste 5 minuten leek Heeten alsnog het moegestreden Haarle op de knieën te krijgen, maar door te gehaast te werk te gaan werden nog een paar goede mogelijkheden onbenut gelaten.

Na deze wedstrijd die een kopie was van de wedstrijd in Heeten, toen Haarle de eerste helft ook domineerde en de tweede helft op een nederlaag werd getrakteerd, maar waar de groen witten nu verzuimden om het karwei af te maken. Volgende week speelt Heeten de thuiswedstrijd tegen middenmoter Broekland.

Opstelling: Bjorn Lokate, Rick Kemper (Jasper van Loevezijn ), Mick Slots, Jelle Reimert, Kell Lokate, Rick Evers ,Tim Schoorlemmer, Shanon Nijhof ( Chiel van Dartel ), Brian Meijerink, Arthon Jansen, Arno Hendriks ( Jasper Bril ),

Datum 16/04/2022 Categorie Heeten 1 Bron Verslaggever ter plaatse
Delen op