Debacle voor Heeten tegen IJsselstreek

  | Marco Tibben  | Artist: Marco Tibben
Het leek op voorhand een wedstrijd te gaan worden gezien de ranglijst, om ook vandaag weer drie punten te gaan bijschrijven tegen het laaggeplaatste IJsselstreek.

Ondanks dat Heeten de eerste 10 minuten de toon aangaf en Brian Meijerink en Shannon Nijhoff enkele flinke kansen lieten liggen, kwam de groen witte aanhang bedrogen uit. De eerste aanval van IJsselstreek na 12 minuten was meteen raak, een lange bal op links werd ineens ingeschoten 0-1. Vanaf dit moment sloop er bij Heeten een soort onmacht in het team, men stond steeds te ver van de tegenstander die naar hartenlust kon combineren. Dit leidde na een half uur tot de 0-2, na knullig verdedigen. Heeten herpakte zich hierna even en had Brian Meijerink een grote kans na vrije doorgang naar doel, maar hij mikte naast. Vlak voor rust verkleinde Arno Hendriks de achterstand, toen hij een voorzet van Jasper van Loevezijn inschoot 1-2.

Na rust kwam Daan Wigink voor Jasper van Loevezijn en Arthon Jansen voor Kell Lokate. De verwachting dat de groen witten fel op de aanval zouden gaan pakte helemaal verkeerd uit. In een tijdsbestek van 12 minuten werd Heeten helemaal uit elkaar gespeeld en scoorden de Deventernaren maar liefst vier maal en tilden de stand naar 1-6. IJsselstreek moet zich in deze fase zich in de speeltuin hebben gevoeld, zo speels werd Heeten op een hoop gespeeld. De rest van de wedstrijd was er weinig te beleven, Jasper Bril kwam nog voor Arno Hendriks en Lucas Lenting kwam voor Rick Kemper. Tien minuten voor tijd scoorde Jasper Bril na goed doorzetten van Tim Schoorlemmer alsnog de 2-6, wat ook de eindstand werd.

Heeten heeft hiermee de kans laten liggen om op te schuiven tot de top van de ranglijst, aangezien de bovenste 2 ploegen punten lieten liggen. Volgende week speelt Heeten opnieuw een thuiswedstrijd tegen SDOL Luttenberg en heeft de ploeg het een en ander recht te zetten.

Opstelling: Bjorn Lokate, Rick Kemper ( lucas Lenting ), Mick Slots, Kell Lokate ( Arthon Jansen ), Jelle Reimert, Rick Evers, Shannon Nyhoff, Tim Schoorlemmer, Arno Hendriks ( Jasper Bril ),Brian Meyerink, Jasper van Loevezijn ( Daan Wigink ).

Datum 06/11/2022 Categorie Heeten 1
Delen op