S.V. Heeten neemt tegen D.V.V IJsselstreek een voorschot op de titel

 | Marco Tibben  | Artist: Marco Tibben

Vandaag gingen de groen witten naar Deventer om de strijd aan te gaan tegen D.V.V IJsselstreek, dat in de middenmoot vertoeft. Heeten had nog wat goed te maken na de oor wassing in de thuiswedstrijd tegen IJsselstreek. Heeten speelde erg nerveus in de eerste helft en kwam nauwelijks tot goede aanvallen. IJsselstreek deed niets onder voor de koploper en had na een half uur de eerste grote kans uit een vrije trap, die door doelman Ruben Salden goed werd gekeerd. Acht minuten voor rust kwam Heeten goedkoop aan een voorsprong, na een voorzet van Quinten Rensen, maakte een speler van IJsselstreek hands en mocht Rick Kemper van 11 meter raak schieten 0-1. Dit werd ook de ruststand.

Na rust kwam Arthon Jansen voor Arno Hendriks. Heeten pakte de zaken na rust energieker aan en dat leverde direct resultaat op. Jelle Reimert begon aan een lange solo dat eindigde in een schot op de paal, de doorlopende aanval werd hierna door Tim Schoorlemmer prima binnengeschoten 0-2. Hierna was Heeten heer en meester over de wedstrijd en even later werd een mooie actie van Kell Lokate over rechts gemist door Quinten. Ook Tim Schoorlemmer schoot een minuut later in vrije positie naast. Na een uur spelen een diepe bal op Tim die de keeper omspeelde en nu geen fout maakte 0-3. Hierna kwamen Brian Meijerink voor Jasper van Loevezijn en Jasper Bril voor Daan Wigink. Ook Binck Doedens verving even later nog Quinten Rensen. Met nog een kwartier te gaan tikte Rick Kemper de bal uit een hoekschop van Mick Slots bij de eerste paal binnen 0-4. Tien minuten voor tijd maakte Brian Meijerink de mooiste treffer, door van grote afstand net onder de lat raak te schieten 0-5. De laatste treffer van de middag kwam op naam van Arthon Jansen, die na een mooie actie van Binck Doedens over rechts, binnenschoot 0-6.

Door deze overwinning staat Heeten nu 9 punten los van de naaste concurrent, met nog een wedstrijd minder gespeeld. Volgende week speelt Heeten thuis tegen middenmoter Broekland en is
met een overwinning de titel wel heel dicht bij.

Opstelling: Ruben Salden, Rick Kemper, Mick Slots, Kell Lokate, Jelle Reimert, Rick Evers, Tim Schoorlemmer, Jasper van Loevezijn (Jasper Bril), Arno Hendriks ( Arthon Jansen), Daan Wigink( Brian Meijerink), Quinten Rensen( Binck Doedens).

Datum 10/04/2023 Categorie Heeten 1
Delen op