S.V. Heeten na zege op S.V. Broekland dicht bij titel

 | Marco Tibben  | Artist: Marco Tibben
Vandaag speelde Heeten thuis tegen Broekland dat onder in de middenmoot vertoeft. Onder prima weersomstandigheden en veel toeschouwers kon een leuke  wedstrijd verwacht worden. De eerste helft voldeed niet aan de verwachtingen, behalve een kop kans van Kell Lokate na 6 minuten die de doelman onschadelijk maakte, waren er in het eerste half uur nauwelijks kansen aan beidde kanten. De eerste echte kans na een half uur spelen was voor Broekland, uit een hoekschop werd de bal rakelings naast gekopt. Hierna kwam Heeten wat beter in de wedstrijd en kon de doelman van Broekland na een vrije trap van Mick Slots redden. Vijf minuten later een bal van Kell Lokate op Daan Wigink, die door kopte naar Jasper van Loevezijn, die via de paal raak schoot 1-0. Heeten liet hierna de teugels wat vieren en kreeg Broekland kansen, zo redde Ruben Salden op een kopbal bij de paal, maar vlak voor rust werd het alsnog gelijk. Na een snelle counter werd de bal op de lat geschoten en werd de rebound alsnog binnen gewerkt 1-1. Met deze stand gingen beidde ploegen rusten.

Na rust een beter Heeten dat al snel weer op voorsprong kwam, uit een hoekschop gaf Kell Lokate, die een prima wedstrijd speelde, de bal het laatste zetje en zette de groen witten op 2-1. Jelle Reimert kwam hierna Mick Slots vervangen. Na het doelpunt zakte het spelpeil aanzienlijk, maar na 70 minuten blies Tim Schoorlemmer weer leven in de wedstrijd, na een prima diepte pass op hem joeg hij de bal onhoudbaar in de touwen 3-1. Heeten wisselde Shannon Nyhoff voor Brian Meijerink en Arno Hendriks kwam voor Jasper van Loevezijn. Broekland ging niet bij de pakken neer zitten en moest Ruben Salden een kwartier voor tijd een geplaatst schot onschadelijk maken. Ook Daan Wigink zag na 82 minuten nog een hard schot naast gaan. In de slotfase wisselde Heeten nog Daan Wigink voor Jasper Bril en Quinten Rensen voor Binck Doedens. Aan de stand kwam geen verandering meer, ook daar de vermoeidheid toesloeg.

Volgende week speelt Heeten de uitwedstrijd bij Sallandia, dat zal zeker zijn best doen om Heeten dan van het kampioenschap af te houden, hopelijk haalt Heeten met de steun van veel supporters het kampioenschap binnen.

Opstelling: Ruben Salden, Rick Kemper, Mick Slots( Jelle Reimert), Kell Lokate, Arthon Jansen, Rick Evers, Shannon Nyhoff( Brian Meijerink), Tim Schoorlemmer, Jasper van Loevezijn( Arno Hendriks),Daan Wigink( Jasper Bril), Quinten Rensen( Binck Doedens).

2023 S.V. Heeten - Broekland album

Foto's: Henk Vloedgraven

Datum 16/04/2023 Categorie Heeten 1
Delen op