Heeten naar grote nederlaag gecounterd tegen Holten.

Gezien de vorm van Heeten de laatste weken leek Holten op voorhand een lastige middag te krijgen bij de groen witten.

Van meet af aan liet Heeten zien wat de bedoelingen waren. Al na 1 minuut kopte Jasper van Loevezijn een voorzet van Kell Lokate op de paal. Na 6 minuten balverlies bij Heeten op het middenveld dat na een bekeken aanval van Holten werd afgestraft 0-1. Heeten bleef het proberen en kreeg ook wel wat mogelijkheden, maar was voor het doel niet scherp genoeg. Na 35 minuten scoorde Holten met een niet onhoudbaar afstandsschot 0-2, waardoor Heeten voor een schier onmogelijke taak stond. Vlak voor rust leek Tim Schoorlemmer de aansluitingstreffer te scoren maar zijn schot werd vlak voor de lijn nog weggewerkt. Zo ging Heeten de rust in met een achterstand, ondanks dat het voetballend niet onder deed voor Holten.

Na rust kwam Quinten Rensen voor Arno Hendriks. Quinten had direct na rust een scoringskans, maar de doelman kon redden. Ook Jasper van Loevezijn en Shanon Nijhof wisten de geboden mogelijkheden niet te benutten en zo kon het gebeuren dat Holten uit een snelle counter de 0-3 kon scoren. Heeten bleef goed meevoetballen maar waar Holten vandaag erg bedreven in was had Heeten helemaal niet, het scoren. Na 70 minuten opnieuw een snelle uitval van Holten wat resulteerde in de 0-4. Hierna bracht Heeten twee nieuwe aanvallers, Daan Wigink voor Jasper Bril en Cris Groot Koerkamp voor Mick Slots. Heeten bleef het proberen tien minuten voor tijd schoot Tim Schoorlemmer op de doelman, ook had Daan Wigink pech dat de doelman nog met een teen de bal uit zijn doel hield. In de voorlaatste minuut liep Heeten opnieuw tegen een scherpe counter aan en maakte Holten de zwaar geflatteerde 0-5.

Ondanks de zware nederlaag hadden de toeschouwers toch een aantrekkelijke wedstrijd gezien. Komende donderdag gaat Heeten naar SDOL Luttenberg dat het verrassend goed doet met een derde plek, elf punten meer dan de groen witten.

Opstelling: Bjorn Lokate, Rick Kemper, Mick Slots ( Cris Groot Koerkamp ), Kell Lokate, Jelle Reimert, Tim Schoorlemmer, Arno Jansen, ShanonNijhof, Jasper van Loevezijn, Arno Hendriks ( Quinten Rensen ), Jasper Bril ( Daan Wigink )

Datum 08/05/2022 Categorie Heeten 1 Bron Verslaggever ter plaatse
Delen op