Club van 50: Terras update UPDATE => We zijn bezig!!!

Na de zomervakantie was de vergunning rond met de gemeente en konden we dan echt starten met de update van het terras bij onze voetbalkantine. Het plan voor deze 1ste fase, de bouw van een overkapping, het vervangen/vergroten van het straatwerk en het plaatsen van nieuwe regenpijpen/ verlichting.
Ik verwacht dan…. dat duurt maanden, we gaan veel overleggen, meten, passen, weer overleggen, misschien ontwerp optimaliseren, overleggen en dan stapje-voor-stapje het geheel gecontroleerd opbouwen. Maar… ik heb met verbazing iets anders mogen meemaken… als je een stel handige vakspecialisten bij elkaar zet met een goed plan, dan kan het héééllll snel gaan en wat mogen we blij zijn dat we die vakmannen hebben binnen de club.
De 1ste zaterdag stond ik dan ook versteld hoe het verliep. 7:30 uur eerst een bakkie koffie, even slap ouwehoeren en dan starten. Waar ze mij nog eerst 15 min. moesten uitleggen hoe je überhaupt moest schaven en schuren, waren de vakmannen binnen een paar minuten aan de slag en aan het einde v.d. middag stond ik met blaren in de handen de overkapping te aanschouwen. De week daarna in de avonduurtjes werden er nog wat dingen afgewerkt en de 2de zaterdag konden de drie dakbedekkers hun vaardigheden tonen met het plaatsen van de dakbedekking. Het leek mij verstandig om die dag maar niet in de weg te gaan lopen 😊.
Wederom ging het als een speer, want aan het einde v.d. dag was de dakbedekking klaar. De week daarna werd de riolering, de stroompunten en het zinkwerk afgemaakt en nu na 3 weken staat de overkapping en randgebeuren!!
De aankomende weken staat het afmonteren van verlichting en dan het vervangen van het straatwerk op de planning. Vooral dat laatste is nog een hele klus, maar ook daarvoor hebben we de ervaren mensen in onze club.
Ik ben super trots dat we deze toppers in onze club hebben en wat heeft iedereen hard gewerkt.
Als het meezit kunnen we nog dit kalenderjaar het nieuwe terras nog gaan openen!!!
Gaan we feestje bouwen met de Club van 50!
Groetjes nr. 4, de theoreticus die nu kan schaven.
Ter info: De ‘Club van 50’ bestaat uit een club mensen die voor de voetbal vereniging iets extra willen doen, door een financieel steentje bij te dragen (50 euro p.j.)! Dit geld wordt besteed aan projecten binnen SV Heeten, zoals bijvoorbeeld deze terras update. Wil je meer weten of weten hoe je lid wordt, check dan https://www.svheeten.nl/club-van-50/club-van-50.php?pid=51
Terrasupdate foto
Volgende

Datum 08/10/2023 Categorie Activiteiten
Delen op