S.V. Heeten had meer verdiend tegen S.C. Overwetering

| Marco Tibben  | Artist: Marco Tibben
Heeten begon vandaag agressief aan de wedstrijd tegen Overwetering. Toch kwamen de Olstenaren al na zeven minuten op voorsprong na een snelle counter over links. In de 12
minuut het eerste goede schot van Boy Meijerink, die de doelman van Overwetering met
enige moeite kon wegwerken. Hoewel Heeten veel meer de aanval zocht kwam daar in de
eerste helft geen verandering in met name door zeer slordig voetbal van beide zijden.

In de tweede helft zocht Heeten nog meer de aanval, wat resulteerde in een aantal goede
mogelijkheden. Overwetering kwam op enkele uitbraken na zelden meer in het doelgebied
van Heeten. Dit resulteerde in de 72 ste minuut tot een doelpunt voor Heeten, Tim
Schoorlemmer passeerde op de achterlijn met een toverval zijn tegenstander en legde de bal
goed voor het doel, na enig geklutst was het de uitblinkende Jelle Reimert die de 1-1 hard
inschoot. In de 80 minuut had Heeten een grote kans op de 1-2, de bal uit een counter van
de hardwerkende Jasper Hoogeslag kwam bij de vrij voor de keeper staande Tim
Schoorlemmer, helaas kon hij deze niet afronden.
Doordat Heeten volop de aanval ging spelen kreeg Overwetering meer ruimte in de
voorhoede wat in de 85 minuut leidde tot de 2-1. Ondank nog enkel goede mogelijkheden
voor Heeten veranderde dat de stand niet meer.

Volgende week thuis tegen Trias FS uit Winterswijk weer nieuwe mogelijkheden.

Opstelling: Ruben Salden, Kell Lokate, Mick Slots, Jelle Reimert, Arthon Jansen (Arno
Hendriks), Rick Evers, Shannon Nijhof (Lars Schoorlemmer), Tim Schoorlemmer, Jasper