Kleine nederlaag voor S.V. Heeten bij V.V. Lettele

 | Marco Tibben  | Artist: Marco Tibben
De laatste uitwedstrijd van dit succesvolle seizoen voor de groen witten werd afgewerkt in Lettele, dat nog vol gaat voor de nacompetitie voor promotie naar de derde klas. Heeten begon wel goed aan de wedstrijd en had het beste van het spel. Heeten moest al snel binnen 10 minuten de geblesseerde Daan Wigink wisselen voor Arthon Jansen. De eerste grote kans was voor Heeten na 14 minuten toen Rick Evers hard op de lat schoot en Arton Jansen de rebound niet tussen de palen kreeg. Naarmate de wedstrijd vorderde ging Heeten steeds slordiger spelen en had Lettele na slecht verdedigen de bal voor het intikken, maar kon doelman Ruben Salden redden. Na ruim 20 minuten opnieuw twee geweldige reddingen van Ruben, na open huis achterin. Even later was het dan toch raak, na opnieuw slecht uitverdedigen was er voor Ruben geen houden meer aan 1-0. Na 39 minuten kroop Heeten weer door het oog van de naald toen de lat een kopbal van dichtbij voorkwam. Even later liet Heeten zich weer eens voor het doel zien en had Arthon pech dat zijn kopbal ook op de lat eindigde.

Na rust kwam Brian Meijerink voor Binck Doedens. De toeschouwers zagen na rust een ander Heeten, Tim Schoorlemmer schoot na een aanval over link hard op de lat, waarna Arno Hendriks de bal binnen kopte, dit doelpunt werd na een vlagsignaal van de grensrechter dubieus afgekeurd. Heeten bleef aandringen maar had niet de scherpte voor het doel om de wedstrijd om te draaien. Het dichts bij een doelpunt was Arno nog die een vrije trap door de doelman uit de hoek zag getikt. Heeten wisselde Jasper van Loevezijn voor Lars Schoorlemmer en Arno Hendriks voor Jasper Bril. Ook nadat Rick Kemper naar het front verhuisde kon de ploeg niet de gelijkmaker forceren. Lettele had tussendoor enkele malen met snelle uitvallen de mogelijkheid om de score te verdubbelen, maar ook hier ontbrak de kracht en precisie. In de laatste minuut werd door Lettele nog een grote kans om zeep geholpen toen er op de paal werd geschoten.

Zo eindigde deze matige wedstrijd in een nederlaag die snel vergeten zal worden. Volgende week sluit Heeten het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen V.V. Hoonhorst dat voor degradatie gaat strijden in de nacompetitie. Voor Heeten een mooie gelegenheid om het seizoen positief af te sluiten voor eigen publiek.

Opstelling: Ruben Salden, Rick Kemper, Mick Slots, Kell Lokate, Binck Doedens( Brian Meijerink), Rick Evers, Tim Schoorlemmer, Jasper van Loevezijn( Jasper Bril), Arno Hendriks ( Lars Schoorlemmer), Daan Wigink( Arthon Jansen),Quinten Rensen.

Foto's: Henk Vloedgraven

Datum 14/05/2023 Categorie Heeten 1
Delen op