Teams

Heeten naar volgende bekerronde na winst in Emst.

Vandaag speelde Heeten een bekerwedstrijd tegen vijfdeklasser Emst. Het elftal was op veel plaatsen gewijzigd omdat enkele spelers niet aanwezig waren en twee basisspelers op de bank begonnen.De spelers die er wel waren legden een redelijke wedstrijd op de mat, maar het werd ook een vreemde wedstrijd die Heeten met negen man eindigde. De eerste grote kans was voor 

Lees meer...

Zomaar een door de weekse zondagmorgen

Enige tijd geleden werd ik door dhr. TVZ benaderd om als onpartijdig voormalig redacteur van Voetbal International zijn team te analyseren. De al vroeg verstoorde werkrelatie tussen spelers en trainer/technisch directeur lag hieraan ten grondslag. Het was voor mij moeilijk om een voorstelling te maken van  spelers die je nog nooit live hebt zien spelen. Ik had dhr. TVZ dan ook gevraagd mij het nodige huiswerk te overhandigen.De vraag van mijn kant liet zich als volgt omschrijven.

Lees meer...

Heeten op valreep langs Ulu Spor

Vandaag speelde Heeten tegen het nog puntloze Ulu Spor uit Zwolle. Na de slechte wedstrijd van vorige week tegen Broekland zou je verwachten dat de ploeg zich tegen de zwakke Zwollenaren wat recht zouden zetten. Maar na afloop vraagt iedereen met een groen wit hart zich af, wat is er met de ploeg aan de hand. De eerste aanval van Heeten leek de aanzet van een 

Lees meer...

Geen woorden maar daden bij de veteranen

Zaterdagmorgen een appje van onze grote leider. Kun en wil jij morgen leider zijn? Oei, na de eclatante overwinning van twee weken geleden is het een schier onmogelijke taak hem te vervangen. En dan ook nog tegen OVC uit Ommen wat al vier punten gehaald heeft dit seizoen: één meer dan Heeten waarbij we gemakshalve even vergeten dat dit pas onze derde wedstrijd wordt. Gelukkig krijg ik de namen van de acht beschikbare spelers mee en wie ik niet als wissel mag laten beginnen. Wie nummer negen is, is nog een verrassing… Ondanks zijn afwezigheid wil hij toch invloed blijven uitoefenen. Later die zaterdag is Dick degene die aangeeft dat hij er ook is. Half negen koffie en kwart over negen voetballen is de laatste app van onze leider. Kort, bondig, dwingend, conform zijn donderspeech van twee weken geleden.

Lees meer...

Heeten onderuit tegen Broekland in slechte wedstrijd.

Na de goede wedstrijd van vorige week tegen Lettele, volgde vandaag in de uitwedstrijd tegen Broekland weer een terugslag. Voor de rust had Broekland veelal de bal maar kon slechts bij uitzondering in de buurt van doelman Ruben Salden komen. Heeten daarentegen kon voor rust helemaal geen kans creëren, zodat de rust aanbrak na een bedroevende eerste helft met 0-0.
 
.

Lees meer...

Veteranen: Op verzoek van Jos

Met een beetje vertraging op de lijn hierbij dan toch nog het verslag van 20 november. Mede doordat Jos hierop heeft aangedrongen! Wil je weten waarom? Blijf lezen, want je zult het hele verslag moeten doorworstelen alvorens je het antwoord weet!

Lees meer...

Lettele slachtoffer van op revanche belust Heeten.

Na de wanprestatie van vorige week tegen Haarle werden de messen in het Heetenkamp de afgelopen week eens flink geslepen, tenminste te oordelen aan het herboren spel van de groen witten. Het elftal was op enkele plekken gewijzigd , vooral de positie van spits Chiel van Dartel die rechts in het centrum van de verdeiging was geposeerd, baarde opzien. Deze omzetting pakte vandaag goed uit, want de verdediging straalde meer rust uit en stond de tegenstander die nog maar drie verliespunten had opgelopen weinig uitgespeelde kansen toe. Na 6 minuten was het 

Lees meer...

Opnieuw een nederlaag in de 4e Klasse, nu tegen Haarle

Het is voor Heeten nog erg wennen aan het voetbalniveau in de 4e klasse. In en tegen Haarle, dat één punt onder Heeten staat, waren de verwachtingen vooraf toch positief gestemd, ondanks dat Bas Aarnink nog niet inzetbaar was en Shannon Nijhof met een polsbreuk enkele weken is uitgeschakeld. Helaas kwam daar niets van terecht, de eerste helft werd Heeten op alle fronten afgetroefd door een ook slordig spelend Haarle.

Lees meer...

Trainer veteranen na 1 wedstrijd al onder druk

Eindelijk was het dan zover. De eerste wedstrijd van seizoen 2019-2020 voor de veteranen. De eerste test voor de nieuwe aanwinsten. Na bijzonder drukbezochte trainingen en enthousiaste reacties op de vraag of men zondag beschikbaar was, stonden de sterren gunstig voor de trainer.

Over de opstelling was enorm lang en uitvoerig nagedacht. Verschillende scenario’s passeerden de revue. Alle pro’s en contra’s werden op een rijtje gezet. Hulplijnen werden ingeschakeld, consultant ingehuurd en 2 minuten later was de opstelling bekend.

Lees meer...

Heeten haalt eerste driepunter bij SV Enter

Na het eerste punt vorige week in Nieuw Heeten speelden de groen witten vandaag opnieuw een uitwedstrijd, nu bij sv Enter. De eerste 20 minuten speelde de wedstijd zich af in een traag tempo waarin geen doelrijpe kansen voordeden. Uit de eerste goede aanval van Heeten na 21 minuten was het gelijk raak, Quinten Rensen gaf een prima voorzet van links die door Korijn Schrijver hard werd binnengeschoten 0-1. Na een half uur kwam Shannon Nijhof ongelukkig op zijn pols terecht en moest voor onderzoek naar het ziekenhuis. Zijn vervanger werd Chiel Ruiter. 

Lees meer...