Nieuwsarchief

Martin Dollenkamp nieuwe trainer SV Heeten

S.V. Heeten heeft voor het nieuwe seizoen Martin Dollenkamp aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer.Hij volgt daarmee Alex Booij op, die de afgelopen 5 jaar als hoofdtrainer aan het roer stond.

 

Martin is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij VV Diepenveen, waarmee hij vorig seizoen kampioen werd in de 4e klasse. Daarvoor was Martin 5 jaar trainer bij ABS in Bathmen, waarvan de laatste 3,5 jaar als hoofdtrainer. Wij hebben Martin leren kennen als een jonge ambitieuze en gedreven trainer met een goede en duidelijke kijk op voetbal.

 

Martin heeft de nodige ervaring als hoofdtrainer en heeft laten zien dat hij in staat is om met een jonge selectie te werken en spelers beter te maken. We hebben veel vertrouwen in de samenwerking en zien in Martin een trainer die door kan gaan op de ingeslagen weg en past bij de vereniging en de voetbalvisie die we graag uitdragen. Het bestuur en de technische commisie zijn dan ook zeer tevreden met de aanstelling van Dollenkamp.

 

We wensen Martin veel succes bij zijn laatste maanden in Diepenveen en kijken met vertrouwen uit naar de aankomende samenwerking.

 

TC en bestuur SV Heeten

FaceBook  Twitter

Websponsor