Woord van dank | Clubman: Remco Beumer

BEDANKT | Middels deze weg ik iedereen bedanken voor het stemmen op onze clubman Remco Beumer. Dankzij jullie en iedereen die Remco een warm hart toedraagt is Remco winnaar geworden van de gemeente Raalte en staat in de top 3 van de provincie bij de verkiezing clubheld van het jaar!

De vakjury gaat nu bepalen wie zich tot winnaar van de provicie Overijssel mag kronen. Dit zal op 10 december bekend gemaakt worden. De provinciewinnaars zullen uiteindelijk gaan strijden op 17 december wie uiteindelijk de clubheld van het jaar wordt. Naast het feit dat het mooi om te zien is dat hij genomineerd is het eigenlijk vele malen belangrijker dat zijn vrijwillige bijdrage binnen deze vereniging bijzonder gewaardeerd wordt. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat de scheidsrechterscommissie zo goed georganiseerd is. Want staan we er eigenlijk wel eens bij stil wat er achter de schermen gebeurt dat er voor elke wedstrijd een scheidsrechter aangewezen is. Tevens dat we een eigen opleidingsaanbod in eigen beheer faciliteren voor jong en oud. Helemaal mooi dat deze de kwaliteitscirkel al diverse keren doorlopen is en zodoende we elk jaar een stukje beter worden.  Dit vergt namelijk heel veel doorzetting, positiviteit en begrip voor de medemens.

Dit mede dankzij Remco, scheidsrechterscommissie en scheidsrechters.

Nogmaals dank voor jullie stem.

Een trots lid binnen deze mooie vereniging.

Erik van der Vegte