Afgelast zondag 9 december 2018

De volgende wedstrijden zijn afgelast:

 

Wijhe 6 - Heeten 3

Epse 3 - Heeten 4 

 

Alle wedstrijden thuis gaan gewoon door.

 

Mvrg. Johnny

Bespaar op je zorgverzekering

Wij doen dit jaar weer mee met de Salland Clubactie van Salland Zorgverzekeringen. Dat betekent dat wij een bedrag krijgen voor in de clubkas als jij een verzekering bij hen afsluit. En dit jaar kan dat nog wel eens voordelig uitpakken voor jou. Je betaalt dit jaar namelijk maar €106,90 per maand voor de basisverzekering van Salland Zorgverzekeringen.

Lees meer...

Uitnodiging: Clubmiddag SV Heeten

Zondag 16 december speelt SV Heeten 1 haar laatste thuiswedstrijd voor de winterstop thuis tegen Sportclub Lochem. Traditiegetrouw willen we de eerste competitiehelft met een gezellige feestmiddag afsluiten. We nodigen jou uit..
 

Want alle SV Heeten teams, alle supporters, sponsoren, vrijwilligers en alle anderen die de vereniging een warm hart toe dragen zijn uitgenodigd om er een ontzettend leuke middag van te maken.

Lees meer...

Kerstbomen verkoop

Zaterdag 8 december staan we weer met geweldige kerstbomen op het Dorpsplein voor de verkoop

De verkoop start om 08:30 u tot 12:30 u

 

 

SV Heeten en PLUS Severijn zetten bijzonder 1-2-tje op!

Voor alle leden van SV Heeten:
Hierbij wordt u van harte uitgenodigd voor de kick off van de ClubFund actie van SV Heeten en PLUS Severijn. Deze kick off vindt plaats op 17-11-2018 bij PLUS Severijn. Tijdens deze kick off zal het startsein worden gegeven van de PLUS Severijn ClubFund actie. Samen met PLUS Severijn heeft SV Heeten een unieke spaaractie opgezet. Wat ons betreft een heel bijzonder 1-2-tje tussen de club en PLUS Severijn.

Lees meer...

Verzekeren bij Salland Verzekeringen loont!

Salland Verzekeringen heeft een heel aantrekkelijke verzekeringspremie en uitstekende premievoorwaarden. Wij als SV Heeten bevestigen dit omdat we als vereniging een bijdrage ontvangen voor iedereen die bij Salland Verzekeringen verzekerd is. Daarnaast is het zo dat je bij het aanvragen van je verzekering kan kiezen voor SV Heeten als collectieviteitskorting. Dat scheelt op de aanvullende polissen ook nog eens flink voor jou zelf! 


Download hier de voorwaarden.
 

Lees meer...

Agenda Jaarvergadering 2018

Agenda jaarvergadering 26-11-2018. Start van de vergadering is om 20:00 uur.

 

  • Opening
  • Mededelingen
  • Notulen jaarvergadering 2016-2017
  • Jaarverslag secretaris
  • Jaarverslag en begroting penningmeester
  • Commerciële zaken

Lees meer...

Notulen Jaarvergadering 2017

Hieronder leest u de notulen van de vorige jaarvergadering. We hopen dat u deze wilt lezen en tevens aanwezig bent op maandag 26 november 2018 om 20:00 uur. Dan vindt namelijk de jaarvergadering 2018 plaats. De vergadering begint om 20:00 uur.

Lees meer...

Activiteiten

Hoofdsponsor

Websponsor