Heeten pakt ook tegen Hoonhorst de volle buit.

 

Heeten deed vandaag in de uitwedstrijd tegen Hoonhorst wat het moest doen om aanspraak te blijven maken op de laatste periode.

De groen witten begonnen sterk aan de wedstrijd maar liepen na 9 minuten onverwachts tegen een achterstand aan. Uit de eerste hoekschop van Hoonhorst werd de bal keurig binnen gekopt 1-0. Heeten pakte direct hierna de draad weer op en had Jasper van Bril pech dat zijn inzet net voorlangs ging. Na 19 minuten was het alsnog raak, Jasper van Loevezijn krulde de bal prachtig in de verre hoek 1-1. Heeten bleef de betere ploeg en had kansen op een voorsprong, Rick Evers schoot net naast en Shanon Nijhof kon een goede kans niet benutten, zodoende brak de rust aan met een magere 1-1.

 

Na rust had Heeten geluk dat Hoonhorst na een lange bal op de paal schoot waarna de bal kon worden uitverdedigd. Na 52 minuten kwam Quinten Rensen voor Jasper van Loevezijn. Quinten kon direkt hierna belangrijk zijn voor de ploeg, hij speelde zich handig vrij en werd zijn voorzet door Shanon Nijhof binnen gewerkt 1-2. Shanon had even later de wedstrijd al kunnen beslissen maar schoot vrij voor doel op de keeper. Het spel van Heeten werd hierna slordiger en kon Hoonhorst zich wat vaker voorin melden zonder dat Heeten in grote problemen kwam. Heeten wisselde de geblesseerd geraakte Rick Evers voor Cris Groot Koerkamp en even later kwam Wouter Salden voor Jasper Bril. Nadat Bjorn Lokate in de slotfase nog enkele malen betrouwbaar zijn doel schoon hield, deelde Heeten vlak voor tijd de genadeklap uit, Quinten bediende na een snelle aanval Arno Hendriks die de 1-3 aantekende.

 

Zo kon Heeten weer drie dikverdiende punten aan het totaal toevoegen en op plaats 5 blijft staan vlak op de hielen van Haarle dat voorlopig vierde is. Volgende week speelt Heeten thuis tegen titel kandidaat Holten dat vandaag met 0 -5 van Enter om de oren kreeg.

 

Opstelling: Bjorn Lokate, Mick Slots, Rick Kemper, Kell Lokate, Jelle Reimert, Rick Evers ( Cris Groot Koerkamp ), Tim Schoorlemmer, Shanon Nijhof, Jasper van Loevezijn ( Quinten Rensen ), Arno Hendriks, Jasper Bril ( Wouter Salden ).

 

 

 

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Roy Bosman
Cas Koenjer
Luuk Maas
Kevin Brinkhof
Jasper Wichers Schreur
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Mick Slots
Bryan Meijerink
Max Kloosterman
Sander Evers
Jasper Bril
Jesper Rensen
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Chevy Kruiswijk
Gijs Hollegien
Jelle Reimert
Ruben Salden
Tim Schoorlemmer

Technische Staf

Martin Dollenkamp
Jan Temmink
Willie Aarnink
Andre Nijenhuis