AVG Wetgeving

Momenteel zijn we volop bezig met acties om te voldoen aan de AVG Wetgeving. Om iedereen afdoende te informeren, schrijven we over dit thema ook in onze bestuursnotulen en is deze pagina in het leven geroepen.

Daarnaast is inmiddels wellicht opgevallen dat onze site volledig beveiligd is en dat onze formulieren allemaal een verwijziging hebben gekregen naar de privacy policy. Deze is opgesteld n.a.v. richtlijnen vanuit de KNVB (welke ons ondersteuning biedt bij het 'AVG-Proof' worden.

SV Heeten beheert alle ledengegevens in een centraal systeem wat door heel veel verenigingen wordt gebruikt en ook door de KNVB wordt ondersteunt; namelijk Sportlink. Nu kunnen we ons voortsellen dat er in het kader van de AVG Wetgeving vragen zijn omtrent het beheer van deze gegevens. Hierover is door de organisatie Sportlink een duidelijke en verhelderende notitie geschreven welke hier te vinden is. We raden het aan om deze te lezen en zodoende op de hoogte te zijn van de gegevensverwerking van jouw gegevens.