Sponsor worden

Uw onderneming en SV Heeten als een één-tweetje. Zo ziet SV Heeten haar sponsorbeleid. Een sponsor van SV Heeten brengt zijn / haar onderneming wekelijks bij vele mensen onder de aandacht. SV Heeten telt zo’n 600 leden, ruim 250 vrijwilligers en vele honderden supporters en belangstellenden.

Ons sponsorbeleid is gericht op een wisselwerking tussen uw onderneming en SV Heeten. Naast het promoten van uw onderneming zorgt u er met uw reclame-uitingen ook voor dat SV Heeten een warme en gezonde vereniging is welke haar doelen kan realiseren. Omgekeerd biedt SV Heeten u de kans om met uw reclame-uiting vele mensen te bereiken, mee te liften met de club en te profiteren van de goede naam, contacten en uitstraling van SV Heeten.

Onze mogelijkheden om te ‘Scoren met SV Heeten’ zijn ondergebracht in sponsorpakketten. Met deze sponsorpakketten neemt SV Heeten haar sponsoren veel werk uit handen. SV Heeten draagt namelijk zorg en risico voor de realisatie en het onderhoud van alle sponsormogelijkheden. Denk hierbij aan reclameborden, internetadvertenties, commercials en zelfs het aankopen én beheren/vervangen van sponsorkleding is een taak van SV Heeten.

In dit sponsorplan wordt een helder beeld gegeven van onze sponsormogelijkheden. Wanneer u een sponsoralliantie aangaat met SV Heeten weet u van tevoren exact welke afspraken en bedragen daar tegenover staan en wat dit uw onderneming oplevert.

Graag lichten we onze sponsormogelijkheden nader toe. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht.

Bestuurslid commerciële zaken SV Heeten
06-13597686