Feestelijke zondag te Heeten; een dankwoord

Afgelopen zondag is ons hoofdveld officieel geopend door Wethouder Hiemstra van de Gemeente Raalte, door oud-voorzitter en initiator van het plan 'kunstgras in Heeten' en door huidig voorzitter Harold Mentink. Er is gekozen voor een opening met speeches door en voor betrokkenen en een borrel na afloop voor alle belangstellenden. Geen dure openingswedstrijd, want zoals onze voorzitter reeds aangaf in zijn verhaal, want we hebben er bewust voor gekozen om die investering te steken in trainingsmiddelen (ballen, nieuwe techniektrainings-poortjes, overig trainingsmateriaal) en vooral in het aangelegde boardingveld. 

Lees meer...

VVD Raalte balsponsor

Aanstaande zondag, tijdens de officiële openingswedstrijd van ons hoofdveld, is VVD Raalte de balsponsor. Deze partij feliciteert onze verening van harte met het door de gemeente Raalte beschikbaar gestelde kunstgrasveld en wil op deze manier haar betrokkenheid tonen bij het verenigingsleven. Als vereniging zijn we blij en verheugd dat we na jaren van plannen (en wachten) nu eindelijk ons hoofdveld kunnen openen. De steun van de VVD Raalte daarbij is een extra welkome versterking van de feestelijkheden. Onze dank aan hen.

Programma opening hoofdveld

Morgen wordt ons hoofdveld geopend. Namens de gemeente is wethouder Hiemstra aanwezig om de opening te verrichten. Ook zal er toelichting worden gegeven op de ontwikkelingen van de afgelopen periode (hoofdveld, boardingveld, scorebord, etc). Naast de openingshandeling van het hoofdveld, gaan we ook het scorebord officieel in gebruik nemen.

 

Hieronder het programma. 

Lees meer...

PEC Man met Alex Booij

Normaal geen commerciële berichten op deze site, maar voor deze maal helpen we twee journalisten toch even met het 'pluggen' van hun boek, aangezien er een rol in weg is gelegd voor onze huidige hoofdtrainer Alex Booij. Hij staat namelijk in het boek PEC Man, Zwolse voetbalverhalen.

Lees meer...

Jaarvergadering 2017

Op maandag 13 november a.s. om 20:00 uur is de jaarlijkse Jaarvergadering van SV Heeten. De vergadering begint om 20:00 uur.

Trainingsgroep SV Heeten

Beste jongens en meisjes,

Ben je 5 jaar en lijkt het je leuk om te gaan voetballen in teamverband en wil je dit graag een keertje proberen? Dan is dit je kans.
De trainingsgroep van sv Heeten is inmiddels weer gestart en er zijn nog plekken over voor aanstormend talent.

Lees meer...

Mooie Cheque voor SV Heeten

Afgelopen vrijdag 1 september werd een mooie cheque uitgereikt aan S.V. Heeten voor het ontwikkelen van beweegmogelijkheden voor cliënten van een zorginstelling. De cheque is uitgereikt door Ate Brunekreef van de Zwaluwen Jeugd Actie aan Erik van der Vegte, bestuurslid organisatorische zaken. Tevens is er met behulp van vrijwilligers een een speciaal veldje aangelegd.

Heeten 1 - Wesepe 1

SV Heeten heeft vanmiddag de thuiswedstrijd tegen Wesepe gewonnen met 3-1. Er werd gerust bij een stand van 2-1.

Hiermee heeft SV Heeten goede zaken gedaan in de bekercompetitie, waar het nu samen met Groen-Wit aan de leiding gaat op basis van punten (4 uit 2 wedstrijden), maar wel een minder doelsaldo heeft (Heeten heeft +2, Groen-Wit +4).

Activiteiten

31-10-17 EHBO cursus
13-11-17 Jaarvergadering '17
18-11-17 Jeugdavond
02-12-17 Sinterklaas Kantine
29-12-17 FIFA toernooi

Hoofdsponsor

Websponsor