Midwintercrossloop 7 januari

Aan alle trainers, spelers, begeleiders van SV Heeten: Wie wil het nu niet. Het jaar 2018 sportief met je team beginnen. Ook dit jaar is dat weer mogelijk op zondag 7 januari tijdens de Midwintercrossloop. Bespreek het met je spelers, zodat SV Heeten massaal aan de start staat. Het JO11(EN) JO13 team dat met de meeste loopsters meedoet aan de 2,5km verdient een leuke geldprijs. Bij de 6km zal het team dat met de snelste 5 lopers finisht een leuke geldprijs verdienen.

 

Lees meer...

Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie 2018

Voorheen deelden we als vereniging kerstattenties uit aan al onze vrijwilligers, daar het dit jaar zo is dat we zijn gestart met een verplicht karakter aan het vrijwilligerswerk, zou dat neerkomen op een kerstpresentje voor alle leden. Dan is het idee van de 'vrijwilligers' bedanken, min of meer het bedanken van jezelf voor elk lid. We hebben er om die reden voor gekozen om dat op een andere, meer passende manier aan te pakken. 

 

We nodigen daarom een ieder die op welke wijze dan ook verbonden is aan onze vereniging (en de CLUB van 50) uit om samen met ons te proosten op het nieuwe jaar tijdens onze nieuwjaarsreceptie. Deze zal wat meer omvatten dan wat in het verleden gebruikelijk was. Op deze manier willen we alsnog onze dank tonen voor de inzet en de binding met de club zo sterk houden als dat deze nu is. Want we zijn enorm trots op het feit dat we samen met al onze leden en betrokkenen zo een warme, prettige en plezierige vereniging zijn. Daarvoor kan een ieder zichzelf bedanken en dat willen we graag laten blijken tijdens de nieuwjaarsreceptie. 


DAAROM:

SV Heeten nodigt alle leden, vrijwilligers, supporters en CLUB van 50 leden uit om de nieuwjaarsreceptie van SV Heeten bij te wonen. Samen willen we graag kort terugblikken op vorig jaar, en vooral proosten op een nieuw jaar. De nieuwjaarsreceptie op 5 januari aanstaande start om 20:30 uur en eindigt om 01:00 uur. Zoals traditiegetrouw is dit samen met de handbalvereniging. Wees welkom en hopelijk tot 5 januari om 20:30 uur.

Verzekeren bij Salland Verzekeringen loont!

Salland Verzekeringen heeft een heel aantrekkelijke verzekeringspremie en uitstekende premievoorwaarden. Wij als SV Heeten bevestigen dit omdat we als vereniging een bijdrage ontvangen voor iedereen die bij Salland Verzekeringen verzekerd is. Daarnaast is het zo dat je bij het aanvragen van je verzekering kan kiezen voor SV Heeten als collectieviteitskorting. Dat scheelt op de aanvullende polissen ook nog eens flink voor jou zelf! 

 

Vertel het vooral verder want ook je gezin/familie kan en mag profiteren van dit voordeel. Vragen? Laat het ons gerust weten, dan kunnen we eventueel meer uitleggen. Tevens is het mogelijk om contact op te nemen met Salland Verzekeringen zelf via https://www.salland.nl/

 

Kantine sluiting

De kantine is gesloten van 22 december 2017 tot en met woensdag 3 januari 2018

 

Namens de kantine commisie allen prettige feestdagen en een goed sportief 2018

 

Mvrg. Cas Koenjer

 

 

Zaalvoetbal scheidsrechters SV Heeten

In November organiseert de KNVB ieder jaar “De week van de Scheidsrechters”. In dit kader organiseren wij de laatste 5 jaar al van jong tot “oud” een paar uur te voetballen in de Kerstvakantie. Dit jaar zijn we uitgekomen op woensdag 27 December 2016.

Lees meer...

Herbeoordeling ARAG KNVB Certificering Scheidsrechters

Onlangs hebben we bezoek gehad van de KNVB om onze ARAG certificering te moeten herbeoordelen. De ARAG certificering heeft SV Heeten in 2013 mogen ontvangen. De ARAG certificering staat voor een professioneel arbitragebeleid.

Lees meer...

Activiteiten

Hoofdsponsor

Websponsor