Lid worden & Ledenadministratie

SV Heeten heeft een groot aantal herenteams (seniorenteams en een veteranenteam), een aantal damesteams en vele junioren- en pupillenteams. Lijkt het je wat om te gaan voetballen bij SV Heeten meld je dan aan en voor je het weet, sta je te schitteren op het veld!

Het aanmelden van leden kan via onderstaand aanmeldingsformlier. Er is een aparte bijlage over de contributieprijzen en informatie over het betalen van contributie.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Theo Schotman (Overbrinck 1, 8111 BS Heeten, tel: 0572-382422).

Voor de trainingsgroep is de mogelijkheid om vrijblijvend 2x mee te trainen. Bij vragen over aanmeldingen vanuit de trainingsgroep kan er na de training beroep op de trainer worden gedaan.

Aanmelding van jeugdleden kan vanaf 5 jaar. Vanaf de D-jeugd (11 jaar) tot en met onze senioren hebben wij ook een recente pasfoto van u nodig. Deze zullen wij naar de KNVB sturen en zij zullen zorgen dat er een spelerspas komt die wordt beheerd door de leider van het team.  De pasfoto graag inleveren in het postvak ledenadministratie in het wedstrijdsecretariaat. Vermeld je naam en geboortedatum op de achterkant.

Vrijwilligersbeleid Sv Heeten

Geen enkele amateur- sportvereniging kan tegenwoordig nog bestaan zonder de inzet en bijdrage van (veel) vrijwilligers. De vrijwilliger is de belangrijkste schakel voor de continuïteit van de vereniging.

Op dit moment is er nog geen verplicht vrijwilligersbeleid binnen de vereniging op uitzondering van enkele activiteiten welke door eigen leden worden ingevuld.

Als Sv Heeten mogen we hier trots op zijn. Daarentegen wordt het lastiger en moeilijker om jaarlijks alle functies in te vullen.

Laten we met elkaar zorgen dat een ieder een steentje bij wil dragen zodat een verplicht vrijwilligersbeleid in de ijskast kan blijven

• Je Mag lid worden van Sv Heeten
  • Je hebt dan Recht op het spelen van wedstrijden
  • Je hebt de Plicht om bij te dragen in de organisatie van Sv Heeten

Incassoschema SV Heeten

Hieronder staat beschreven omstreeks welke datum SV Heeten de contributiegelden zal incasseren bij haar leden. De incassodatum is afhankelijk van de keuze voor de incassofrequentie (per kwartaal, halfjaar of jaar). Deze frequentie is te wijzigen via het bovenstaande wijzigingsformulier.

Kwartaaltermijnen: incassodatum omstreeks 23 september, 23 november, 31 januari en 1 mei.
Halfjaartermijnen: incassodatum omstreeks 7 oktober en 7 februari.
Jaartermijn: incassodatum omstreeks 30 september.

Nagekomen half- en jaarstermijnen: incassodatum omstreeks 8 mei (dit zijn nieuwe leden van een lopend seizoen waarvan nog incasso is gedaan).

Stichting Leergeld Salland

Indien een gezin minder draagkrachtig is kan bij de Stichting Leergeld Salland om een bijdrage in de kosten voor contributie worden aangevraagd. Voor informatie zie www.leergeld.nl/salland. Contactgegevens: 06-538 624 65 (donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur)  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De ontvangen cheque van de Stichting Leergeld dient ingeleverd te worden bij de ledenadministratie.

Websponsor